Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární zpěvačka Jhene Aiko (30) si po perném létě, kdy účinkovala na řadě festivalů, konečně dopřála pauzu. Vydala se na Havaj, kde si užívala relaxu na pláži. Kromě vysportované postavy v bikinách ukázala i působivé tetování přes celá záda.

Obrázek draka a Fénixe zakrývá i část zpěvaččiny ruky, kde měla dříve tetování spojené s partnerem Big Seanem. S raperem je ve vztahu od roku 2016. Pár se dal dohromady, když byla Aiko ještě vdaná za hudebního producenta Dot da Geniuse. Z předchozího vztahu má zpěvačka dceru Namiko Love Browner.

Aiko je v současné době jednou z nejpopulárnější R&B zpěvaček. Proslavila se díky vokálům pro skupinu B2K, větší úspěch však přišel až s mixtapem Sailing Soul(s) v roce 2011 a následně s deskou Sail Out o dva roky později. Spolupracovala s hvězdami jako Kanye West, Miguel, Drake, Childish Gambinem nebo Kendrickem Lamarem a dalšími.

Reklama

Další články

Načítám