Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Amy Schumer (42) se nikdy nestyděla vtipkovat o všem možném. Ovšem na tomto videu není vůbec nic vtipného. Těhotná komička sdílela na svém Instagramu video, ze kterého se vám obrátí žaludek. Celou cestu do newyorské Tarrytown Music Hall, kde měla vystoupit, totiž zvracela. Sama Amy své sledující varuje, aby si u videa nepouštěli zvuk, pokud mají slabší žaludek.

„Miluji stand-upy víc než cokoliv jiného a nenávidím, když musím rušit vystoupení. Některé budu muset posunout, dokud se nezačnu opět cítit jako člověk, a slibuji, že vám to patřičně vynahradím. Jsem na sebe pyšná za poslední vystoupení. Děkuji úžasnému davu, který byl tak přívětivý, skvěle se bavil a omluvil moje tepláky a pantofle,“ napsala Schumer ke svému příspěvku.

Ačkoliv jí bylo evidentně velmi zle, své vystoupení herečka nezrušila. Amy ranními nevolnostmi opravdu trpí. Nedávno kvůli nim dokonce musela být hospitalizována a sdílela s fanoušky fotku z nemocnice. Schumer s manželem Chrisem Fischerem čekají prvního potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám