Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímek Davida Beckhama (48) a jeho sedmileté dcery Harper, které na něm dává pusu na ústa, se včera dostal do popředí zájmu médií. Mohly za to hejty, které bývalý fotbalista za svůj počin sklidil. Některým lidem se takový projev náklonnosti zdá nevhodný.

Kauze se samozřejmě věnovala hlavně „domácí“ britská média. Prostor dostala v tisku, na webech i na obrazovce.

Ve středeční ranní show Good Morning Britain o ní mluvili i moderátor Piers Morgan a zpěvák Peter Andre. Zatímco první zmíněný uvedl, že líbat malou dceru je „prostě divné“, druhý, sám čtyřnásobný otec, oponoval, že jde o ukázku náklonnosti. Diváky pak moderátor překvapil, když vstal a Andreho na ústa políbil. Bylo to prý „znepokojivě dobré“.

Morgan se rád pouští do různých kontroverzí. Nedávno na sebe po zhlédnutí snímků Daniela Craiga s nosítkem (s dcerkou) na břiše spustil lavinu kritiky, když fotku sdílel na sociální síti s hashtagem „zženštilý Bond“. Stejně jako se tehdy Craig dočkal zastání od mnoha otců, kteří sdíleli názor, že není nic mužnějšího, než se postarat o dítě, i Beckhamovi se dostalo podpory. Mimo jiné mu ji projevil hráč amerického fotbalu a manžel modelky Gisele Bündchen Tom Brady, který za stejnou věc sám v minulosti čelil haterům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám