Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že mít slavné rodiče nemusí být výhra, už se přesvědčilo mnoho potomků hereckých i pěveckých hvězd. O svém dospívání nyní promluvila i dcera hudebníka Lennyho Kravitze a modelky a herečky Lisy Bonet Zoë Kravitz (29), která se jako teenagerka těžko vypořádávala s tím, jak moc „cool“ jsou její rodiče - a ona ne. „Když jsou oba vaši rodiče děsně cool, ale vy ne... tak myslím, že odtud vzešel pocit, že nejsem dost dobrá,“ svěřila Zoë magazínu Rolling Stone.

Část dospívání tak bylo zaplněno pochybnostmi o sobě samé. „Bylo to opravdu těžké, když mi bylo 16, 17, 18 let. Těžké mít sama sebe ráda. Moje máma byla nádherná a myslím, že jsem se tím někdy cítila zastrašená,“ přiznala.

Ve velmi otevřeném interview také opět promluvila o anorexii a bulimii, jimiž ještě před pěti lety trpěla. „To už ale nebylo kvůli slávě, ale určitě to bylo kvůli tomuto prostředí (šoubyznysu). Cítila jsem se pod tlakem,“ řekla Zoë. Ani herečky evidentně nejsou tak sebevědomé, jak se mohou zdát. Fanoušci Kravitz znají mj. z pecek Šílený Max: Zběsilá cesta, Fantastická zvířata a kde je najít, v pokračování Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny nebo z úspěšného seriálu Sedmilhářky.

Tlak snad ustála a vypořádala se s ním. Alespoň tomu naznačuje obálka citovaného magazínu, na níž Kravitz snad sebevědomě a bez pochyb o sobě samé pózuje nahá - stejně jako její matka před třiceti lety. Nutno dodat, že Zoë je Lisinou kopií a obě jsou nádherné. Snímkem prý chtěla vzdát své matce hold.

Zoë vypadá na obálce magazínu Rolling Stone skvěle

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám