Hlavní obsah
Článek

Internetový obchod Lyst opět sestavil žebříček nejvlivnějších módních ikon. Podle něj je královnou stylu, která inspiruje nejvíc, Američanka Kylie Jenner, následuje její sestra Kim Kardashian a na třetím místě skončila britská vévodkyně Meghan (42).

Zmíněný web sestavil žebříček top 20 módních influencerů na základě údajů ze sociálních sítí, vyhledávačů a samotných prodejů. Jinými slovy se zajímal, jaký dopad mělo na prodeje to, když se slavné ženy objevily v určitých kusech oblečení.

O vlivu Meghan v této oblasti přitom není sporu. Nejlépe to ilustruje efekt, který nastal poté, co se vévodkyně na návštěvě Austrálie objevila v kouscích místních návrhářů. Některým zvedla tržby o víc než 2000 procent.

Vévodkyně ze Sussexu může být se začleněním do nejsledovanější britské rodiny spokojená, fanoušci si ji zamilovali stejně jako její švagrovou, vévodkyni Kate. Ta si mimochodem v žebříčku pohoršila. Z loňského 5. místa letos spadla na 16. příčku. Vzhledem k jejímu těhotenství a následné péči o mladšího syna je to logické, příležitostí k tomu na veřejnosti oslňovat davy neměla tolik jako Meghan.

Do popředí zmíněného žebříčku se vešla i kamarádka Meghan, tenistka Serena Williams. Skončila na šestém místě. Před ní jsou ještě raperka Cardi B a zpěvačka Beyoncé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám