Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemůžou se od sebe odtrhnout. V poslední době miliardáři Karlu Janečkovi nedělá ve společnosti doprovod jeho manželka Mariem Mhadhbi (33), s níž má dvouletého syna Karla, ale jeho druhá žena. S kněžkou Liliou Khousnoutdinovou, se kterou má několikaměsíční dceru Isabelu, vyrazil na křest alba skupiny Vesna a měl oči jen pro ni.

Miliardář se k matce své dcery neustále tisknul a nemohl se od ní odtrhnout. A to nejen v sále, kde křest probíhal, ale také v přilehlých chodbách. Tam páreček předvedl vášnivé polibky v objetí, které nebraly konce.

A nejen to, po sérii polibků vzal Janeček Liliu, která skupině pokřtila album, do náručí a začal se s ní točit. Všem přítomným okamžitě vyvstaly na mysli fotografie z letošního předávání Českých lvů, kde Janeček podobně dováděl se svou manželkou Mariem, kterou také rád nosil na rukou. Uvidíme, zda se podobné situace ještě někdy dočkáme.

Reklama

Další články

Načítám