Hlavní obsah
Článek

Už podesáté se Chantal Poullain (67) postarala o to, aby pro její Nadaci Archa Chantal vznikl kalendář Proměny, který je ceněným zdrojem příjmů použitých na dobrou věc. Letos se herečka proměnila v Cruellu de Vil.

Obvykle se stává, že herečka proti postavám, které jí kolegové navrhují ztvárnit, nejdřív protestuje. „S týmem vždycky přemýšlíme nad postavami, kdo by se mohl kým stát. Když přijde můj okamžik, tak většinou říkám, že tohle dělat nebudu, ale pak se to nakonec povede,” smála se Chantal.

Proměna do Cruelly pro ni byla krásná příležitost. „Jedná se samozřejmě o negativní postavu, která chce zabít chudáčky malé pejsky. Zároveň má smutné oči, ve kterých je nevyrovnanost a smutek. Tak to cítím já. V mé fotce není zlo."

Když se v minulých letech Chantal měnila v Gena Simmonse, zakládajícího člena hardrockové skupiny Kiss, nebo svého idola Davida Bowieho, maskéři na ní pracovali mnoho hodin. Letos to bylo rychlejší. „Pro mě je důležitá nejen změna zevnějšku, ale oči a výraz,” říká herečka.

„Proměny jsou pro mě od začátku tradiční projekt. Lidé náš kalendář sbírají od prvního ročníku a je krásné, když se třeba už v srpnu ptají, zda bude letos další. Jednotlivé proměny mě strašně baví a miluji, když jsou silné. Přestože nemůžu být na každém focení, tak vím, že ve studiu je vždycky domácí atmosféra a že se všichni dobře baví. Je cítit, že tu lidé pracují pro dobrou věc. Všichni v našem týmu jsou hrozně šikovní. Za celý tým děkuji. Máme 10 let, je to bomba a vím, že budeme pokračovat, musíme,“ dodala Poullain.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám