Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mohli jsme ho pravidelně vídat každou sobotu na tanečním parketu StarDance. Bohužel se fanoušci Václava Kopty museli už před prvním televizním přenosem smířit s tím, že ho kvůli zdravotním komplikacím neuvidí. Nyní ale herec míří na filmová plátna a je opravdu k nepoznání.

V novém snímku režiséra Marka Najbrta Čertí brko se objeví v roli čerta. A jak sám herec přiznal, během natáčení se na place opravdu vyřádil. „Byl to při natáčení občas docela i hukot a moje role stejně jako ostatních čertů, nebyla žádná procházka vonným sadem,“ svěřil se Kopta k pohádce, která bude mít 29. listopadu premiéru.

Zatímco s tančením v noblesní soutěži se musel rozloučit, na filmovém plátně se mohou diváci těšit na jeho taneční kreace. „Dokonce jsem tančil a zpíval, což není má doména a mám velkou radost, že jsem u toho mohl být,“ svěřil se Kopta, kterému převlek pekelníka opravdu sedí.

Reklama

Další články

Načítám