Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Leoš Mareš se evidentně nepohybuje mezi odborníky v rámci kroků na finančním trhu. Ačkoli ceny nemovitostí jdou stále níž, rozhodl se, že do Vánoc prodá mega luxusní byteček na Smíchově. A to klidně pod cenou. Pořizovací cena obřího mezonetu byla přes padesát milionů korun. Další miliony stály speciální úpravy rezidence. Mareš si na byt navíc vzal hypotéku, u které měsíční splátka činila přes půl milionu korun.

Nyní tak naprosto reálně hrozí, že moderátor přijde až o deset miliónů z částky, které do nadstandardního bytu investoval. Byt, který má pět ložnic, tři koupelny, na střeše bazén a vířivku, je příliš drahý i pro movité Čechy.

„V tuto chvíli se nemovitost už tak nabízí pod cenou, pan Mareš ji určitě neprodá za takovou částku, za jakou byt koupil. Navíc do bytu investoval další peníze. Nejméně deset milionů bude muset slevit,“ řekl deníku Aha jeden z makléřů, který má s prodejem pražských nemovitostí velké zkušenosti.

Reklama

Další články

Načítám