Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Může se to stát těm nejlepším z nás. Choreografie k waltzu, který v šestém kole soutěže StarDance tančila Veronika Arichteva (37) a Michal Necpál, byla opravdu náročná a zahrnovala nejen dlouhé závěsy, ale také spoustu otoček a zvedaček. Vrcholem čísla měla být zvedačka, při které Veronika zahákla nohu za Michalův krk a točili se dokola. Číslo se povedlo skvěle a diváci dostali i něco navíc. Rozevlátá sukně totiž Arichtevu zradila a odhalila její pozadí v plné kráse.

Paradoxně se po tomto kousku Veronika při tanci více uvolnila, za což ji pochválila i odborná porota. Herečka si totiž dobře uvědomila, co se stalo a vzala to s humorem. „Něco mi říká, že jsem ukázala víc, než jsme chtěli,“ smála se po skončení tance. V rozpacích byl i moderátor Marek Eben, který nechtěl faux pas ještě více rozmazávat.

Přestože Veronika byla pochopitelně v daný moment rudá až tam, kam ji diváci mohli nahlédnout, ustála situaci s humorem. Zrovna Veronika se totiž rozhodně nemá za co stydět. Už tak dokonalou figuru během tanečních tréninků ještě zpevnila a ruku na srdce, většině diváků se včera splnil sen. Choreografie byla nádherná, stejně jako Veronika. Za svůj výkon si pár vysloužil poměrně vysoké skóre a díky diváckým hlasům se dostal do dalšího kola, kde se nebude vypadávat a bude se tančit pro dobrou věc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám