Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dívčí skupina Little Mix, která se proslavila díky britskému X Factoru, nabírá ve světě na popularitě raketovou rychlostí. Jejich poslední singl Woman Like Me s Nicki Minaj se dostal na první příčky hitparád. Nové album LM5 by mělo vyjít za několik dnů a čtveřice dívek má plné ruce práce s promováním. Upoutat pozornost fanoušků se jim podařilo odvážnou fotografií, kterou sdílely na svém instagramovém účtu.

Na černobílé fotce jsou zpěvačky nahé a jejich těla jsou pokrytá nadávkami, kterými je hateři častují. Na jejich nahých tělech tak můžete vidět nápisy jako ošklivá, tlustá, bez talentu, loutky, nezajímavá apod. Čtveřice tímto snímkem chtěla posílit ženskou nedokonalost a posílit tak jejich sebevědomí.

Leigh-Anne Pinnock (27), Jesy Nelson (27), Perrie Edwards (25) a Jade Thirlwall (25) vypadají na černobílém snímku báječně. Fotka zároveň slouží jako promo k novému singlu Strip, jehož videoklip skupina spolurežírovala. „Strip mění všechno. Mluvíme o věcech, o kterých jsme chtěly mluvit už dávno. Všechny trpíme malým sebevědomím kvůli fyzickým nedokonalostem a hanlivým komentářům a do teď jsme neměly píseň, která by toto téma pokryla. Jednoduše chceme, aby si ženy připadaly rovné a cítily se skvěle,“ popsala poselství písně Perrie na Instagramu.

Reklama

Další články

Načítám