Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Všem bylo jasné, že to Jitka Pagana jako nástupkyně Zdeňka Pohlreicha (66) nebude mít vůbec jednoduché. Po její televizní premiéře to vypadá, že nešlo o dobrý krok. Facebookový profil pořadu Ano, šéfe!, zahltily desítky komentářů plných zklamání a nespokojenosti.

Pohlreich se s úspěšným televizní formátem rozloučil a jeho místo převzala Jitka Pagana se synem Santem. Z Ano, šéfe! se stalo Ano, šéfová! a hlavní protagonistka předem avizovala, že nechce být kopií svého předchůdce. Srovnání se ale neubránila.

„Včera jsme si řekli, že se podíváme ze zvědavosti, a po 10 minutách hned vypínačka. Je to trapné a myslím si, že ta sledovanost bude velký propadák. Zdenda byl jen jeden. Na další díly se už určitě koukat nebudeme,“ napsal nespokojený divák.

A další komentáře jsou dost podobné. Diváci se shodují na tom, že Jitka kvalit Zdeňka nedosahuje. „Vydržel jsem prvních 10 minut a byl jsem nucen to vypnout. Ani jeden z nich nesahá Zdeňkovi ani po nehty na malíčku u nohou. Buď vraťte Zdendu, nebo se na to vykašlete,“ znělo další doporučení pro Primu.

Objevil se dokonce návrh petice: „Říká se, že každý je nahraditelný, ale Zdeněk Né Né Né!!!! Petici pro návrat Zdeni!“ Někteří kritici byli při psaní ještě více od rány. „Po třech minutách jsem chtěl prohodit televizi oknem, ale bylo mi jí líto,“ napsal divák a další ho jadrným slovníkem ještě překonal: „Zdendo, vrať se!!! Nejenže paní šlápla do ho*na, ale je to o ho*ně!!!!“

První díl pořadu Ano, šéfová! měl v pondělí 401 tisíc diváků, což je pro Primu slušný výsledek. Za týden se ukáže, kolik z nich se k obrazovkám vrátí. Televize zatím na negativní reakce nereagovala.

Je Jitka Pagana dobrou náhradou za Zdeňka Pohlreicha?
Ne, Zdeněk je nenahraditelný
81,1 %
Ano, vypadá sympaticky
3 %
Dám jí šanci se projevit
15,9 %
Celkem hlasovalo 2116 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám