Hlavní obsah
Článek

Victoria´s Secret Fashion Show je za námi a my si nemůžeme odpustit vzdát hold dvěma modelkám, jejichž návrat po mateřské dovolené na molo ve spodním prádle jednoduše neměl chybu. Obě jsou po dvou dětech a obě vypadaly naprosto dokonale.

Behati Prinsloo (34) se vrátila na molo po třech letech. „Po dvou dětech dělat Victoria´s Secret Fashion Show vypadalo jako hodně vzdálený sen. Jsem tak vděčná, že mám zpátky svoje tělo a jsem vděčná za to, co dokázalo. Se dvěma holčičkami se cítím silnější a zdravější něž kdykoliv předtím,“ svěřila se na Instagramu manželka zpěváka Adama Levina. Pár má dcerky Gio Grase (7 měsíců) a Dusty Rose (2 roky).

Další maminkou na mole byla Candice Swanepoel (35), která šla přehlídku teprve pět měsíců po porodu syna Ariela! „Jsem nadšená a po dvou porodech se zase cítím ve formě. Je to rozhodně proces zase se cítit „normálně“. Naše těla jsou úžasnými nástroji. Určitě nevypadám dokonale a každá maminka by měla svému tělu dát čas, aby se zahojilo, a nesoustředit se na vzhled. Je důležité, jak se cítíte vy! Vy jste důležité,“ vzkázala všem maminkám na svém Instagramu. Candice má syny Anacu (2) a Ariela (5 měsíců).

Nutno podotknout, že obě maminy na mole doslova sršely sex-appealem a rozhodně se po dvou porodech nemají za co stydět. Své dokonalé křivky předvedly v pekelně odvážných modelech, kterými se můžete pokochat v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám