Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ten čas ale letí! To si nejspíš říká Hynek Čermák (45) při pohledu na svou dceru Hedviku (14), jež se mu doslova mění před očima. Z malé holčičky je najednou velká slečna, která už randí s kluky.

Jednoho mladého fešáka mu dokonce stihla i představit a vypadá to, že svého „soka“ už herec přijal do rodiny. Dceřina přítele totiž pozval na premiéru nového filmu Ten, kdo tě miloval, kde si zahrál praktického lékaře.

Do kina s ním samozřejmě dorazila i hercova mladičká manželka Veronika Čermák Macková (24). Té to v černých krajkových šatech posetých květy moc slušelo a vedle Hedviky vypadala spíš jako její starší sestra než macecha.

S bývalou partnerkou Danielou Choděrovou (43) má pak herec ještě syna Bořivoje (15), jenž se pomalu vydává ve stopách svých rodičů. Nedávno si zahrál v rodinném filmu Dukátová skála a dostal se na ostravskou konzervatoř, kde bude studovat herectví.

Reklama

Další články

Načítám