Hlavní obsah
Článek

Supermodelka Ashley Graham (36) se za své křivky už dávno nestydí. Vydělala na nich totiž víc, než si vůbec umíme představit. Nabídky se jí jenom hrnou a fanoušky opět rozpálila při focení na pláži v Malibu. V bikinách pózovala jako o život a vypadala v nejlepší formě.

Přestože je na své tělo pyšná, většina snímků v prádle nebo plavkách projde retuší, než je modelka uveřejní. Tentokrát ji však vyfotili nenechaví paparazzi, a tak si můžeme Ashley prohlédnout skutečně v plné kráse.

Modelku v poslední době fanoušci ostře kritizují kvůli její váze. Na některých snímcích, které sdílela na Instagramu, totiž podle nich vypadá moc hubená. A tak ji začali podezřívat, že se za své plné tvary stydí a chce se jich zbavit. Podle Hollywoodlife.com má Ashley podobných komentářů plné zuby. Fanoušci podle ní hlídají její váhu až příliš bedlivě a nedají Ashley pokoj ani na chvíli. Na svých křivkách však založila kariéru a velmi otevřeně je propaguje, nemůže se tedy divit, že se o ně zajímají i její fanoušci. I když možná víc, než je zdrávo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám