Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Michael Douglas (79) odkryl hvězdu se svým jménem na chodníku slávy v Hollywoodu a jeho věrná rodina samozřejmě byla u toho. Přišli ho podpořit nejen syn s manželkou, ale také otec Kirk. Nejstarší Douglas i v úctyhodném věku 101 let vypadal velmi vitálně a hrdě sledoval svého syna.

Catherine Zeta-Jones (54) vypadala v černých šatech s puntíky skvěle a láskyplně manžela objímala a líbala. Nejmladším přítomným Douglasem byl hercův syn Cameron, který otce rovněž přišel podpořit. Od doby, co Camerona propustili z vězení, kde si odpykával trest za prodej drog, se věnuje převážně rodině a seká dobrotu.

Na slavnostní odhalení dorazila i legendární herečka Jane Fonda (86), která si z Douglasem zahrála ve filmu Čínský syndrom z roku 1979. V černém kostýmku vypadala úchvatně. Douglas se fanouškům vryl do paměti především snímky jako Wall Street, Osudová přitažlivost, Válka Roseových, Základní instinkt či Volný pád. Prvního Oscara získal v roce 1975 jako producent filmu Přelet nad kukaččím hnízdem. V roce 1988 pak získal Oscara za nejlepší herecký výkon za ztvárnění Gordona Gecka ve filmu Wall Street.

Reklama

Další články

Načítám