Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to již dvanáct let, kdy se při sobotních večerech na tanečním parketu StarDance vrtěla Jolana Voldánová (55). Moderátorka se zúčastnila prvního ročníku soutěže v roce 2006. Od té doby pravidelně večery plné noblesy navštěvuje.

Tentokrát ale nedorazila bývalá hvězda televizního zpravodajství sama. Doprovod jí dělal její manžel Petr Císařovský. S ním má Jolana dceru Kačenku (14), která na StarDance také nemohla chybět. Moderátorka s dcerou chodí do společnosti jen zřídkakdy, takže všem vyrazila dech nejen tím, jak její dospívající dcera vyrostla, ale také tím, že je věrnou kopií své maminky.

Ještě před pěti lety dorazila moderátorka na StarDance s dalšími dětmi. Dospělý syn Vojta (18) a dcera jejího manžela Tereza (25) však tentokrát zůstali doma. Nejmladší Kačenka má prý tanec v oblibě, takže si celý večer užívala. Společně s Voldánovou pak fandily Daniele Písařovicové (45), za kterou se moderátorka hned po skončení přenosu vydala.

Reklama

Další články

Načítám