Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože je o čtyři mladší, stala se maminkou dřív. Sestra Dominiky Myslivcové (29) Natálie přivedla na svět rovnou dvojčata. „Nemůžu slovy popsat, jak moc ty dva kloučky miluju,“ rozněžnila se sexy blondýnka.

„Představuji vám mé synovce Markuska a Matiaska,” komentovala Dominika fotku umístěnou na Instagram, na které pózuje s novorozeňaty.

Sestra blogerky posedlé růžovou barvou byla na Instagramu o něco sdílnější a konkrétnější. „Tak vám jdu ty moje malé lásky ukázat. Jako první přišel na svět Markus (47 cm a 2870 g) a o minutu později Matias (48 cm a 2860 g). Všechno proběhlo bez jakýchkoliv komplikací, ale řeknu vám, byly to nervy,“ napsala Natálie, pro kterou byl porod dvojčat krásným, ale zároveň náročným životním okamžikem.

„Jak mě vezli na sál, tak jsem vůbec nevěděla o světě, strašně jsem se bála. Ale ten pocit, jak jsem je poprvé uviděla a slyšela plakat… V tu chvíli jsem byla opravdu šťastná. Teď už jsme konečně kompletní,“ dodala Natálie.

Dominika se nám nedávno svěřila, že mateřství své sestře velmi přeje, ale sama prý zatím podobnou životní změnu neplánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám