Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lilith the Cenobite (26) z Azorských ostrovů se chce stát nejtěžší ženou na světě a zapsat se tak do Guinnessovy knihy rekordů.

Dnes je korpulentní modelka členkou komunity, která považuje obezitu a krmení od partnera za sexuální fetiš. V pubertě ale měla doslova odpor k jídlu. „Vyrostla jsem na ulici, kde jsem jídlo těžko sháněla. Také jsem většinu života trpěla anorexií a jídlo pro mě bylo jako něco zakázaného, co existuje jenom proto, abych se trápila,“ vysvětlovala Lilith deníku The Sun.

Svůj postoj k jídlu změnila až poté, co v důsledku poruchy příjmu potravy začala mít vážné zdravotní problémy, které ji dokonce ohrožovaly na životě. Tehdy si našla na internetu skupinu lidí, kterým přináší jídlo slast a tomuto druhu sexuální úchylky doslova propadla. „Být feeder znamená mít fetiš, který zahrnuje jídlo, přejídání a tloustnutí,“ řekla žena, která se během pouhých tří let dostala z původní váhy 50 kg na neuvěřitelných 189 kg.

Reklama

Další články

Načítám