Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Romantická vánoční komedie The Perfect Kiss v hlavní roli s Lucií Vondráčkovou (44) zamířila do kin, aby potěšila všechny diváky, kteří si jdou do kina odpočinout a hledají od filmové produkce všechno, jen ne pocit, že musí moc přemýšlet.

Někteří diváci, kteří si chtějí přečíst, o čem že snímek s naší oblíbenou zpěvačkou a herečkou je, si však romantiku s Luckou pletou s úplně jiným filmovým počinem! Roku 2004 se totiž o přízeň diváků pokoušel úplně jiný trhák s názvem Perfect Kiss.

Hlavní roli v erotickém dramatu ztvárnila pornoherečka Nina Mercedes. A podívaná to byla trošku jiného kalibru. Ve světě filmů pro dospělé není Nina Mercedes vůbec neznámým jménem. Američanka mexického původu, jež se pyšní silikonem vytuněnými ňadry, má na svém kontě řadu ocenění za snímky s lechtivou tematikou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#hot#latina#ninamercedes

Příspěvek sdílený David Laster (@david_the_mercifull), Srp 12, 2015 v 6:13 PDT

Nina Mercedes je známou hvězdou filmů pro dospělé.

Svlékla se snad do každého pánského časopisu, co existuje, a své jméno propůjčila značkám nejrůznějších erotických pomůcek. Takže bacha, není Perfect Kiss jako Perfect Kiss! I když ten s Ninou Mercedes by se možná Tomáši Plekancovi líbil víc....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám