Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hrají zejména pro náctileté a sami jako teenageři vypadají. Pravdou ale je, že některým členům kapely Mandrage již nastaly rodinné povinnosti. Například Matyáš Vorda se už sedm měsíců těší z dcerky Loly.

„Všechno v životě se otočilo. Ale myslel jsem si, že to bude ještě větší změna. Děláme pořád to samé, jen k tomu máme Lolu,” uvedl pohodově Matyáš.

O péči o dceru se Matyáš s partnerkou Lucií Hájkovou dělí rovným dílem. „Střídáme se s partnerkou ve všem, teda kromě kojení. Některé dny mám dceru celý den já, někdy Lucka, protože mám koncerty,” říká.

S dcerou tráví hudebník skutečně veškerý svůj čas, holčička se tak účastní i některých aktivit kapely. „Už jsme byli několikrát na festivalech. Pohybuje se ale jen v zákulisí, před pódiem by slyšela hrozný rámus, což by se jí nelíbilo. Na zkoušku to není, ale do backstage ano,” říká hudebník.

Narození dcery Matyáše zatím nedohnalo ke svatbě. „Doufám, že k tomu dojde. Ještě jsme to neudělali,” říká Vorda, který si nemyslí, že by ho rodičovství a svatba připravily o pozitivní body u fanynek. „Myslím si, že ti lidi, kteří na nás chodí, jsou větší fanoušci Loly než moji,” smál se.

Reklama

Další články

Načítám