Hlavní obsah
Článek

Pokud sledujete na Instagramu Jennifer Lopez (54), pravděpodobně patříte ke skupině lidí, které se včera pořádně zvedl tlak. JLo totiž potěšila fanoušky fotkou v sexy zeleném outfitu, který odhalil její vysportované křivky v plné parádě. Na snímku Jennifer evidentně nemá spodní prádlo, ale při pohledu na její postavu by nikoho ani ve snu nenapadlo, že zpěvačka za rok oslaví padesátku. Snímek za den získal skoro čtyři milióny lajků.

Lopez takhle zapózovala pro prosincové číslo časopisu InStyle. „Byla to dřina, hodně jsem o sebe pečovala a vyplatilo se to,“ svěřila se magazínu a neopomněla sdílet ani návod na to, jak docílila zevnějšku, ze kterého se i ženám rozbuší srdce. Taková vizáž totiž není zadarmo.

Jennifer zásadně nekonzumuje alkohol ani kofein a dopřává si hodně spánku. Do postele ulehává většinou už kolem desáté. Navíc posiluje každý den, což je na jejích svalech rozhodně vidět.

Poté, co nedávno dokončila náročnou sérii koncertů v Las Vegas, fanoušci věnují stále více pozornosti jejímu diamantovému prstenu, který vypadá jako zásnubní. Jestli by se sexy zpěvačka odvážila jít k oltáři počtvrté, je zatím ve hvězdách, nicméně pro partnera Alexe Rodrigueze je Jennifer zajisté výhrou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám