Hlavní obsah
Článek

Slovenská moderátorka Jasmina Alagič (34) to ve slovenské verzi Tváře nemá vůbec jednoduché. Přítelkyně rapera Rytmuse (47) je velmi často terčem kritiky. Diváci totiž umí být někdy opravdu velmi krutí.

Tentokrát se Jasmina převlékla za Britney Spears (42), což řada fanoušků Tváře nevydýchala. Jasmina přitom dostala hodně těžký úkol. Píseň I'm Slave 4 U musela zazpívat a zároveň zatančit v sexy oblečku s maketou obřího hada kolem krku.

„Celou dobu jsem měla pocit, že poslouchám Britney, tedy jen playback,“ rozhořčila se jedna z divaček, která Jasminu podezřívala z toho, že snad jen pohybovala rty a vůbec nezpívala. „Je jako transvestita, víc se podobá Miro Šmajdovi,“ přirovnával Jasminu divák k vlasáči ze SuperStar.

Nechyběly samozřejmě ani narážky na Jasminin vztah s Rytmusem (47). „Děláte z ní megahvězdu jen proto, že se pověsila na krk největšímu sprosťákovi ve slovenském šoubyznysu a že je štíhlá, jenže to není všechno,“ napsal jeden z diváků.

Alagič ani nepopřela, že si vypomohla originálním zpěvem Britney, který zněl z pozadí. „Zpívala jsem na předlohu, kterou používá Britney Spears na živých koncertech,“ řekla Novému Času moderátorka, která si z kritiky zjevně hlavu nedělá. Diváci jsou ale z jejích výkonů hodně rozčarovaní.

Reklama

Další články

Načítám