Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ačkoliv se to zdá neuvěřitelné, zpěvačka Selena Gomez (31) se svými zhruba 144 312 000 fanoušky už není nejsledovanější osobností na Instagramu. Její místo zaujal překvapivě fotbalista Cristiano Ronaldo (39), který nyní vede s počtem zhruba 144 320 000 sledujících. Nic vás neproslaví na internetu tolik jako obvinění ze znásilnění, jen co je pravda.

Selena vedla žebříček s největším počtem sledujících od roku 2016, kdy sesadila zpěvačku Taylor Swift (34). A ačkoliv z tohoto statusu dělají fanoušci velkou vědu, Selena své prvenství nikdy neprožívala, ba naopak. „Jsem velmi vděčná, že mám díky sociálním sítím takový hlas, nicméně jsem i vděčná, že mám možnost si od nich odpočinout a žít život víc v realitě,“ napsala ke svému poslednímu snímku v září, kdy ohlásila, že si dává od sociálních sítí pauzu.

Tato pauza přišla jen krátce před tím, než média zahltily zprávy o tom, že se Selena zhroutila kvůli zdravotním potížím. Od té doby setrvává v rehabilitačním zařízení, kde pracuje na svém psychickém zdraví. Má tedy pravděpodobně úplně jiné starosti, než je počet sledujících na Instagramu.

Reklama

Další články

Načítám