Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejhorší životní období už má snad za sebou. Nikol Buranská (32) prožila dost těžké časy, když přišla o svého milovaného tatínka, bojovala se zánětem slepého střeva, rozešla se se svým partnerem Filipem Novákem, způsobila si zranění ruky a musela opakovaně podstoupit operaci.

„Poslední operaci jsem podstoupila v létě, což bylo nepříjemné, ale pevně věřím, že to stálo za to,” říká Česká Miss Earth 2014. „Jsem po druhé operaci a myslím si, že je to daleko lepší. Moc děkuji panu primáři z olomoucké plastické chirurgie,” uvedla Nikol Buranská na večírku známé francouzské značky.

Jako modelka působí Buranská spíše na zahraničním trhu, ale je možné, že se karta brzy obrátí. „Zase plánuju nějaký další výjezd. Nebude to ale na příliš dlouho, snažím se svoje pracovní aktivity v zahraničí regulovat. Měla bych zvolnit a žít normálně,” říká Nikol, která se hodlá soustředit na svůj nový vztah. „Nedá se žít na dálku a mít zároveň spokojený vztah,” dodává Nikol Buranská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám