Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka zpěváka Lennyho Kravitze (54) Lisa Bonet (50) se nechala nahá zvěčnit na obálku časopisu Rolling Stone v roce 1988. Jejich dcera Zoe Kravitz (29) na fotku reagovala přesně o 30 let později tím, že ji přetvořila a sama se objevila na obálce listopadového čísla známého časopisu.

„Vždycky jsem tu fotku milovala. Když přemýšlím o časopise Rolling Stone, vždycky je to první obrázek, který se objeví v mojí hlavě. Je to opravdu výrazná fotka a je nádherná,“ svěřila se magazínu Zoe s tím, že chtěla fotkou vzdát hold své mamince.

Na svém instagramovém účtu sdílela Zoe obě fotografie. Na první je ona, a pokud kliknete na šipku doprava, uvidíte Lisu. Nutno podotknout, že byste jen sotva poznali, která je která. Ostatně Lisa vypadá dodnes tak mladě, že když se postaví vedle Zoe, vypadají jako sestry. Zoe ostatně také kráčí v matčiných šlépějích a stává se z ní nadějná herečka. Zatímco Lisa si užívá spokojeného manželství s hercem Jasonem Momoou (39), se kterým má dceru Lolu (11) a syna Nakou (9).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám