Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už nebyly jenom jako doprovod slavného táty. Charlotte a Nelly Gottovy byly plnohodnotnou součástí premiérové delegace k nové česko-slovenské pohádce Když draka bolí hlava. Karel Gott (†80) je sice hlavním lákadlem snímku, ale prostor se našel i pro dcery.

Zvláště pak pro Charlotte, která si zahrála jednu z větších rolí, holčičku Barborku, která je ve snímku vnučkou kováře, krále v důchodu, jehož ztvárnil její otec. Je na plátně snad víc než její tatínek, protože právě jí a jejímu filmovému bráškovi vypráví dvouhlavý drak dramatický příběh jejich království. V podání starší z dcer Gotta a jeho ženy Ivany zazní i jedna z písní. Menší dětskou roli si zahrála i její sestra Nelly.

Sám Karel Gott je samozřejmě pyšný otec a chválí umělecké nadání svých dcer. Pokud jde o Charlotte, nemohl si nepovšimnout jejího talentu pro zpěv a herectví, Nelly je zase prý úžasně pohybově nadaná a jde jí tanec.

Holky už pomalu dospívají do věku teenagerek, takže se na premiéru v kině Lucerna pořádně vyfikly. Jak jim to slušelo, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám