Hlavní obsah
Článek

S odchodem Anety Krejčíkové (32) na mateřskou dovolenou se musela produkce seriálu Ulice rozhodnout, co vymyslet s její postavou Gábiny v době, kdy se herečka bude věnovat rodině. Nakonec se rozhodli ji na nějakou dobu poslat do Berlína za prací.

Natáčení posledního dílu proběhlo, logicky, krátce před narozením hereččina syna Bena. A bylo docela náročné. Emoce s ní totiž „třískaly“ o sto šest. „Byl to zvláštní den. Střídaly se ve mně různé pocity. Nejdříve jsem se do ateliéru těšila, pak jsem byla otrávená, že jsem tam byla moc brzy, pak zase smutná, když jsme se loučili. Brečela jsem za ten den asi šestkrát,” vzpomíná Aneta.

Její návrat je zatím ve hvězdách, Krejčíková však věří, že by to mohlo být na jaře. O všem ale rozhodne její syn. „Neumím teď říct, jak dlouho zvládnu nepracovat. Mateřství si plánuju užít a říkám si, že bych se mohla zklidnit. I když já nejsem moc klidný člověk, tak uvidíme…,” uvažovala nahlas. Dnes už jsou její představy o něco jasnější: „Na jaře jsem zpět!“ vzkazuje Krejčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám