Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Harry (39) a Meghan (42) se z Austrálie přesunuli na Fidži, kde je navzdory nepříznivému počasí čekalo další vřelé přivítání. Těhotná vévodkyně ze Sussexu je tou nejlepší vyslankyní Spojeného království.

Vzácná návštěva zavítala na ostrovní státeček, který obývá necelý milión obyvatel. Harry a Meghan se po příletu museli vypořádat se silným větrem, ale na ten jsou ze své vlasti zvyklí. Meghan si přidržovala klobouček, jímž doplnila bílé šaty. Tentokrát vynesla australskou módní produkci.

Šaty módní značky Zimmerman doplnila náušnicemi, které jsou dárkem od královny Alžběty II. Náramek pro změnu dostala od svého manžela Harryho.

Pár na Fidži stráví tři dny, jeho dalším cílem bude Tonga. Britská média ovšem spekulují o tom, že pobyt ve zdejší oblasti je pro Meghan riskantní. V regionu je totiž zvýšené riziko nákazy virem zika, který je nebezpečný pro těhotné ženy, jejichž dětem může způsobit vývojovou vadu. Podle Kensingtonského paláce ale není důvod k obavám. Meghan má tu nejlepší lékařskou péči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám