Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (46) má za sebou možná nejhorší týden svého života. Její syn Lucas (2) byl vážně nemocný, dokonce byl hospitalizován v nemocnici. „Je citlivý. Spousta věcí pro něj byla nepříjemných. Samozřejmě dělal scény, ale nakonec byl statečný,“ svěřila se Super.cz krásná Lucie.

I když v tisku proběhly informace, že Lucas onemocněl akutním zápalem plic, Lucie takové tvrzení odmítá. Jeho chorobu ale odmítla specifikovat. „Důležité je, že už je doma a vede se mu dobře,“ sdělila.

Dny, ve kterých byl její krásný synátor upoután na lůžko, byly pro Borhyovou jako zhmotnění nejhorších nočních chmur. „Dost jsem za něj trpěla. Všechny ty negativní věci jsem přenesla na sebe,“ myslí si nejkrásnější česká moderátorka.

Ta se spolu s kolegy z nejsledovanější komerční televize v pražské Vojenské nemocnici zúčastnila představení kampaně televize Nova "Zapište se někomu do života" na podporu zápisu dobrovolníků do registrů dárců kostní dřeně. „Co se týče lékařů, nejsem moc statečná. Ale když člověk zvládne ohromnou bolest při porodu, zvládne už všechno. I krev jsem párkrát zvládla dát už i jinak než vleže,“ dodala s úsměvem Lucie Borhyová, která je šťastná, že její dřeň případně někdy v budoucnu bude moci zachránit někomu život.

Reklama

Další články

Načítám