Hlavní obsah
Článek

Herečku Marii Renčovou si diváci pamatují už z pořadu Kdo je kdo, v němž jako Květa působila ještě za svobodna pod jménem Kružíková, než se vdala za Filipa Renče a stala se maminkou dcery Sofie. Nyní se na Primu vrací v seriálové roli(čce). Dopřála si pár natáčecích dní v ateliéru seriálu Krejzovi, v němž se objeví jako Hana.

„Hanka je kamarádka Danky, kterou hraje Ivanka (Ivana Korolová - pozn.), a seznámí ji se svým šéfem Michalem. Ona ho tak láskyplně opatruje, až ho vlastně dusí a pronásleduje,“ nastínila, co se bude dít.

Hankou v Krejzových Renčová přidala do své filmografie roli hloupé naivky. „Myslela jsem, že tím, že jsem se stala maminkou, už mi takové role přestanou dávat, ale není to tak,“ usmívala se s tím, že bylo příjemné si odskočit od mateřských povinností.

„A taky příjemné odpočinutí si. Přece jen jsem s malou naplno doma a po půl roce to byla má první práce. Člověk se tak dostane mezi lidi, a navíc Krejzovi jsou můj první seriál,“ říká herečka, které v době natáčení s hlídáním vypomohla maminka, sestra a Renčova nevlastní maminka. „Filip by rád pohlídal, ale měl plno práce s přípravou muzikálu, který měl nedávno premiéru,“ řekla. Šlo o Popelku.

Mariina role by se měla v seriálu čas od času objevit, což herečka vítá. „Jsem ráda, protože to není tak časově náročné a já se můžu věnovat malé, a zároveň občas pracovat,“ dodala Renčová.

Reklama

Další články

Načítám