Hlavní obsah
Článek

Bob Klepl patří k hercům, kteří raději ošidí sebe než své fanoušky. A to i v případě, že jde o zdraví a jeho tělo volá po odpočinku.

Už měsíc po červencové nehodě na skútru, při níž si zlomil tři žebra a propíchl plíci, stál Klepl znovu na pódiu. Jeho tělo se ale pracovnímu vypětí vzepřelo a koncem září z vyčerpání zkolaboval. Stalo se tak přímo během one man show Vysavač v divadle Studio DVA. Ani to jej ale nepřimělo zvolnit.

Minulý týden ale přišla další zdravotní indispozice a divadlo muselo do svého programu zasahovat znovu. Tentokrát se rušila dvě představení Líbánek na Jadranu. „Z dlouhodobého hlediska se bohužel ukázalo, že jeho (Kleplův - pozn.) návrat do divadla byl předčasný,“ píše divadlo Studio DVA s tím, že herec „musí pokračovat v rekonvalescenci po červencové autonehodě“.

Ze světa ale herec nezmizel, divadlo je s ním v pravidelném kontaktu. „Telefon má opravdu vypnutý. Potřebuje především klid, aby mohl opět brzo pracovat. Do divadla, a především na diváky se už těší. Jsme dohodnuti, že pokud se vše bude vyvíjet jako dosud, nejbližší jeho naplánované představení Líbánky na Jadranu 31.10. již odehraje,“ vzkázal Super.cz ředitel marketingu a PR divadla Studio DVA Tomáš Přenosil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám