Hlavní obsah
Článek

Moderátor Roman Šebrle (49) měl přímo před sebou velké pokušení. V televizním studiu Sport Staru prožil hodně horké chvilky, protože se přímo před ním svlékala vysportovaná kráska, miss bikiny fitness Monika Špačková.

Vše přitom začalo úplně nevinně „Určitě máš větší svaly, než kdejaký kluk,“ smál se Roman a Monika byla ještě oblečená. Svalnatá misska se ale před Romanem začala zničehonic svlékat. „Vždy jsou různé názory, někdo mě třeba pochválí, že mám hezky svalnaté nohy, někdo má radši větší kus ženský, ale ostatně na to se můžeš podívat sám,“ řekla kráska a začala s menším striptýzem.

Šlo přitom o živý přenos nedělního Sport Staru a Roman nevěděl, co má v tu chvíli začít dělat. Nejdříve si zakrýval rukou oči s tím, že se na to nemůže dívat, ale pak se jen usmíval.

„Já jsem zvědavý hlavně na ten bicák,“ říkal nejistě, protože netušil, kam až svlékání zajde. Monika se ale ke smůle diváků vysvlékla jen do plavek a předvedla své dokonale vyrýsované tělo.

Poté nastalo několikavteřinové ticho, kdy se Šebrle nezmohl ani na slovo a pak jen uznale zamručel: „Hmmm, tak vidím, že jsi ve formě,“ prohlásil zaskočeně. Jak se před Šebrlem vysportovaná dáma svlékala, se podívejte ve video ukázce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám