Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V muzikálu Holmes po konci v seriálu První republika, kde ji nahradili Slovenkou Katarínou Šafaříkovou, dostala herečka Anna Fialová další velkou příležitost v podobě hlavní ženské role. Premiéroví diváci její zpěv sice zrovna nesrovnávali s domácí Lucií Bílou, každopádně to ale Anně opravdu sluší.

Pro Fialovou to byl její první muzikál, ale nebála se, že bude srovnávána s ostřílenými muzikálovými bardy. „Od začátku jsem věděla, jaký je text, hudba i libreto, takže jsem se toho v tomhle případě neobávala. Strach ze zkušenějších jsem neměla, všichni jsme se tady hezky přijali a je to super. Neváhala jsem ani vteřinu, když jsem nabídku dostala,“ řekla Super.cz.

V muzikálu vystřídá tři podoby, je něžnou blondýnkou, ohnivou zrzkou i tajemnou brunetou, a všechny jí sednou. „Ve všem máme všichni kousek charakterů. Našla jsme se ve všem, ve všem je kousek mě,“ uzavřela a vy můžete srovnat, v kterém převleku se vám herečka nejvíc líbí.

Jak se vám Anna Fialová líbí víc?
Jako blondýna
21,4 %
Jako zrzka
25,6 %
Jako bruneta
53 %
Celkem hlasovalo 632 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám