Hlavní obsah
Článek

Ještě loni se Madonna (65) nechala vyretušovat v kampani na vlastní kosmetickou řadu. V srpnu oslavila šedesátiny a nyní připustila, že už není žádná mladice.

Učinila tak samozřejmě v nadsázce, protože jakékoliv nedostatky si popová ikona nepřipouští. Hudební scénu nemíní opustit ani po šedesátce a fanouškům má stále co nabídnout. Podělila se s nimi i o fotku, která pro ni nevyznívá příliš lichotivě. Madonna je na ní s unaveným výrazem.

Zpěvačka k fotce napsala „Dobré ráno, fotbalistova mámo!“ a přes hashtagy dodala, že je příliš unavená a je na ni příliš brzo. Námahu jí ale místo koncertování způsobily mateřské povinnosti. Madonna přesídlila do Portugalska, kde dohlíží na fotbalovou kariéru svého adoptovaného syna. Dokonce se na Instagramu pochlubila videem zachycujícím Davida Bandu na hřišti v dresu.

Komentáře pro Madonnu nebyly příliš příznivé: „To jsem se lekl!“ napsal jeden fanoušek. Další ji poslal zpátky do postele. Našli se ovšem i takoví, pro něž je Madonna úžasná za všech okolností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám