Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Markéta Hrubešová (52) nemá s odhalováním před kamerou problém. Když tedy měla natáčet scénu v sauně, nebyl to pro ni vůbec žádný oříšek.

Obzvlášť když se pořád pyšní perfektní figurou. Hrubešová se jen v prostěradle poprvé objeví v seriálu Modrý kód. Zahraje si manželku Štěpána Slavíka, kterého ztvárňuje herec Jan Plouhar.

O tom, že je Štěpán ženatý, ovšem nikdo nemá tušení, a tak je jasné, že Hrubešová v seriálu pořádně zamíchá kartami. Její manžel totiž randí se sestřičkou Petrou, kterou hraje Eva Burešová (30). A jak si natáčení oblíbená herečka užívá?

„S Honzou se známe už docela dlouho, ale nikdy jsme spolu zatím nepartneřili. Takže to díky seriálu bylo moc fajn setkání. Je to skvělý herec a bezva parťák,“ pochvalovala si Markéta, která se poprvé objeví během scény v sauně, kde jeden z návštěvníků zkolabuje. Herečka zavzpomínala, jak jednou sama poskytovala první pomoc.

„Asi nikdy nezapomenu, jak jsme jednou šly s dcerou na procházku a pár kroků před námi upadla na schodech stará paní. Měla tepenné krvácení a všude byla spousta krve. Podvázala jsem jí nohu nad ránou šátkem, posadila ji a ihned volala rychlou. Starala jsem se o ni až do příjezdu sanitky. Pro dceru to byl velmi silný moment, protože viděla, že je třeba pomoci. A hlavně nepanikařit,“ uzavřela Markéta.

Reklama

Další články

Načítám