Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kousek ručičky, kočárek, pokojíček. Víc neukázala. Modelka Dominika Mesarošová (38) dlouho tajila nejen synovo jméno, ale i podobu. „Chtěla jsem si ho nějaký čas užít jenom pro sebe,“ svěřila Super.cz, když se nám konečně odhodlala poslat synovu fotografii.

Rozhodně to nebylo kvůli tomu, že by se chlapeček narodil s růžky, anebo měl končetiny jako chobotnice. Můžeme konstatovat, že na tradiční fotce v kožešince leží úplně normální zdravý hezký chlapeček.

„Dnes je mi měsíc. Přišel čas, abych vám svým jménem oznámil, že dne 19.9.2018 v 9:07 hod, 3.650 gramů 53 cm, vydalo bříško mojí maminky tajemství se jménem Elián Novotný,“ podělila se ve zprávě Dominika konečně i se synovým jménem.

To je hodně neobvyklé, takže nás zajímalo, jak na něj Dominika přišla. „To jsem si vymyslela. Sama si ho tak poskládala z písmenek. Maminka je kreativní. Elián je jedinej v ČR. Jsem pyšná maminka,“ vysvětlila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám