Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Marta Ondráčková prozradila, že je těhotná s manželem Jakubem Dřímalem, až v pátém měsíci. Tajností už ale nechala. Super.cz jako prvním prozradila i pohlaví miminka. Podle kočárku, který pro dítě vybrali, byste to ale nepoznali.

"Kočárek jsme vybírali dlouho a já pořád nebyla úplně spokojená. Tenhle mi doporučila Míša Tomešová a byla to láska na první pohled. Mimo jiné i kvůli barvě. Nechtěli jsme vyloženě neutrální, ale ani žádné šílenosti, přece jen, Jakub chce taky vozit," vysvětlila svoji volbu.

"Když jsme se dozvěděli pohlaví miminka, bylo to pro nás hodně silné. I kvůli tomu, že se nám splnilo přání, ačkoliv je samozřejmě nejdůležitější, aby bylo mimčo zdravé. Tohle bereme jako bonus a dárek. Navíc se nám potvrdila i naše intuice," dodala.

"Od začátku těhotenství jsme byli oba přesvědčení, že nosím pod srdcem holčičku. Jméno už máme vybrané, ale zatím jí říkáme Vánočka, protože mám termín na Ježíška," konečně jsme z ní vypáčili, že miminko bude ženského pohlaví.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám