Hlavní obsah
Článek

Houslistka Markéta Muzikářová v létě zažila krušné chvíle. Její syn Nicolas utrpěl vážné popáleniny 2. stupně (polili ho vařící polévkou) a operace byla nevyhnutelná, stejně jako transplantace kůže. Houslistka byla strachy bez sebe. Po dvou a půl měsících se jí konečně lépe dýchá. Její syn se úspěšně zotavuje.

Jeho stav už se dokonce zlepšil natolik, že s rodiči mohl vyrazit na dovolenou do Turecka. Na slunce ale nesměl. "Vyjeli jsme až teď v říjnu, protože náš syn Nicolas se konečně po 2,5 měsících od popálení a transplantace kůže může koupat. Ale jizva nesmí přijít ještě rok na slunce, takže ho mažeme krémy se silným faktorem," řekla Super.cz Markéta.

"I ve vodě musí nosit ochranná UV trička. Což je tady v Turecku, kde je nyní chladněji a větrno, dost nepohodlné. Je mu pořád zima. A já jsem místo dovolenkového válení na lehátku prádelna a sušárna, protože mu ty tři UV koupací komplety musím prát a sušit pořád dokola. A taky jsem masérka, jizvy se totiž musí každou hodinu masírovat," dodala s tím, že hlavní je, že je její syn zase v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám