Hlavní obsah
Článek

Nekupujte, adoptujte, to je heslo, kterým se řídí i některé světově proslulé celebrity. Nabádají tím své fanoušky, aby si raději adoptovali pejsky, kteří potřebují nutně nový domov. Podívejte se na celebrity, které tak už učinily a otevřely své domovy a srdce roztomilým mazlíčkům v nouzi.

Hilary Swank

Oscarová herečka je dokonce ambasadorkou pro opuštěné pejsky. Sama založila nadaci Hilaroo Foundation, díky které pomohla najít domov stovkám opuštěných psů. Sama poskytla domov několika pejskům, momentálně sdílí domov minimálně se třemi. Jedním z nich je i kříženec Kai, na kterého se můžete podívat v galerii.

Kaley Cuoco

Populární herečka Kaley Cuoco, (38) známá hlavně díky seriálu Teorie velkého třesku, má velkou slabost pro pejsky a zvířata obecně. Psích kamarádů má několik a téměř v každém rozhovoru nabádá fanoušky, aby nějakého psíka adoptovali. Fenku Ruby, se kterou je na snímku, adoptovala z útulku v roce 2014.

Miley Cyrus

Zpěvačka Miley Cyrus (31) má domácích mazlíčků hned několik. Společně se snoubencem Liamem Hemsworthem rádi zachraňují opuštěná zvířata a poskytují jim domov. V roce 2015 adoptovali šestiměsíční štěně velikosti sloního mláděte. Dora je od té doby hercovou věrnou společnicí.

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried (38) si adoptovala svého psího kamaráda Finna před osmi lety, když natáčela s jeho sestrou. Majitel hledal domov pro více štěňat, a když přinesl Amandě ukázat Finna, bylo jasno. Svého věrného přítele si blonďatá herečka natolik cení, že ho nechává zahrnovat i do svých pracovních smluv, aby se ujistila, že na natáčení může vždy s ní. Kromě toho podporuje organizace, které se starají o opuštěné mazlíčky.

Kate Upton

Nejvíc sexy žena letošního roku, herečka Kate Upton (31), čeká svého prvního potomka. Svoje zvířecí „miminko“ však má doma už několik let. Je jím boxer Harley, kterého adoptovala, když byl ještě štěně. Harley je nejen součástí některých modelčiných focení do předních magazínů, ale má dokonce vlastní Instagram, objevuje se na obálkách časopisů a stál Kate po boku, když se vdávala. Tomu říkáme láska.

Reklama

Další články

Načítám