Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivanu Korolovou v roli Danky už diváci seriálu Krejzovi znají. Její dějovou linku nově protne postava popové hvězdy Matěje, kterého ztvárnil Roman Vojtek (52). Při ucházení o přízeň roztomilé zrzečky se ale se zlou potázal.

Ve scéně, na niž se můžete podívat v ukázce, byla jako jedna ze „zbraní“ použitá krásná kytice, s níž se postava Matěje přišla o Danku ucházet. A jelikož byl pugét velmi drahý, předcházela jeho užití příprava. „Záběr této scény jsme museli pečlivě nazkoušet, protože kytka byla krásná, velká, drahá a jen jedna. A jak mě s ní Ivanka zflákala, tak ji totálně zničila a očesala. Byl jsem od ní špinavý nejen já, ale i celý pokoj,“ řekl herec s tím, že nejen aktéři, ale i celý štáb měl co dělat, aby udržel smích.

S Ivanou Korolovou, která se kvůli Krejzovým, stejně jako představitelky jejích sester, tedy Vanda Hybnerová, Lucie Polišenská a Markéta Plánková, musela obarvit na zrzavo, se Roman Vojtek pracovně nesetkává poprvé. Hráli spolu v pohádce Dvanáct měsíčků a v muzikálu Mamma Mia!, v němž ztvárnil jejího (potenciálního) otce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám