Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z prvních společenských akcí, kterou Kristýna Leichtová (38) navštívila po porodu dcery Dorotky, byl křest knihy Patrika Hartla s názvem Nejlepší víkend. „Je to podruhé, co jsem mezi lidmi. Řekla jsem si, že už půjdeme ven,” nechala se slyšet Kristýna, která se o víkendu poprvé ukázala na prvním přenose StarDance.

Herečka už začíná dokonce pracovat. S péčí o miminko jí většinou pomáhá partner Vojtěch Štěpánek. „Začínám pracovat, ale jen polehoučku. Většinou si na dvě hodinky odběhnu a pak se rychle vrátím. Tohle období si chci užívat, takhle malinká bude přece jen krátce a chci si to užít,” říká hvězda seriálů Comeback, či Gympl s (r)učením omezeným.

Leichtová měla prý bezproblémové těhotenství a i její dcera Dorotka je hodné dítě. Zatím tedy rodičovské i pracovní povinnosti zvládá bez pomoci chůvy. „Musím si někoho vytipovat, to bude chtít ještě dlouhý čas,” uvedla Kristýna Leichtová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám