Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Režisér Filip Renč (58) připravil muzikálové Popelce pořádné náročné kousky. Vedle zpěvu a tance musí představitelka hlavní role Nikola Ďuricová zvládat i náročné artistické kousky. A jde při nich doslova o život. "Měl jsem o ni strach, lítá tam bez jištění, je to riziko úplně na hraně. A u toho se má hezky tvářit a zpívat, je to velice riskantní věc," řekl Super.cz po premiéře rodinné show Tři oříšky pro Popelku režisér Filip Renč.

Nikola strach při prvním představení před publikem neměla. "Strach z výšek nemám. Vždycky se dokonce těším, je to zvláštní příjemný pocit. Tak moc tanečnici, která mě drží, důvěřuju, že vůbec nepřemýšlím nad tím, že by mě mohla pustit," prozradila Nikola Ďuricová.

Obavy byly během zkoušení. "Při zkouškách to bylo horší. Je to velká výška, kdyby se něco stalo, nebyl by to hezký pád. Následky nechci ani domýšlet. Nepřipouštím si to. Oprošťuju se od strachu. Je lepší si navodit pocit, že to je krásný. Dostanu se do jiné dimenze, nad technickými věcmi nepřemýšlím," dodala muzikálová Popelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám