Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (39) a vévodkyně Meghan (42) dorazili do prosluněné Austrálie, kde je vítaly tisíce fanoušků. A zdá se, že si opravdu nemohli vybrat lepší místo, kde oznámit těhotenství, neboť fanoušci je zde opravdu milují.

Meghan si svou první návštěvu Austrálie velmi užívá. Společně pár navštívil operu v Sydney, místní zoo, kde se pomazlili s roztomilými koaly, a dokonce obdrželi svoje první dárky pro miminko. V úzkých bílých šatech bychom možná těhotenský pupík našli, kdybychom ho tedy hledali, ovšem ve volnějších khaki šatech, které vévodkyně oblékla později, ho už zase hezky schovala.

Při oficiálních ceremoniích na uvítanou se Meghan setkala i se zpěvačkou Missy Higgins, která na akci vzala svou devítitýdenní dcerku Lunu. Ta mamince spokojeně dřímala v náručí, zatímco si zpěvačka třásla rukou s Meghan. Vévodkyně, která to s dětmi umí, a především malé holčičky ji zbožňují, se nad miminkem jenom rozplývala. Je vidět, že už se mateřství nemůže dočkat. Oba s Harrym budou jistě skvělými rodiči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám