Hlavní obsah
Článek

Tohle se nemělo stát. Noční můrou všech hereček je nejen to, že by mohly zapomenout text, ale také, že by všechny zkoušky před premiérou nemusely přežít ve zdraví. A právě menší noční můru nyní prožívá Sandra Pogodová (48). Jen dva dny před nástupem před diváky došlo na prknech Divadla Broadway k nepříjemnému zranění a herečka si během zkoušení vyrazila zub.

„Máme už nazkoušeno, nic se za tu dobu nestalo. Trénovali jsme společný duet se Sandrou a režisér tam vymyslel fór, kdy se snažíme políbit přes kytici a já mám na rameni brokovnici. A v té tmě políbila Sandra tu brokovnici a já tak své milované kolegyni vyrazil zub,“ sype si nyní popel na hlavu Bořek Slezáček (56), který je z celého incidentu dost nešťastný.

„Je to teda kousek zubu, není celý, ale i tak je to špatné. Není to příjemné, bolí ji to,“ svěřil se nám herec s tím, že se vše stalo při nedělní zkoušce muzikálu Trhák. „O to víc mě štve, že za celé čtyři měsíce se nic nestalo a krátce před tím, než jdeme před lidi, tohle,“ řekl Bořek, který je s kolegyní v kontaktu a doufá, že jí to co nejdříve opraví. Herečka prý už řeší termín u zubaře, aby byla na prknech co nevidět opět s dokonalým úsměvem.

„Jsem z toho nešťastný a je mi to moc líto. Tu scénu tam tedy raději dávat nebudeme, protože nemůžeme zaručit, že by si nevyrazil zub někdo další, třeba Dana Morávková, která se se Sandrou v roli listonošky alternuje, a to už bych se asi opravdu zastřelil,“ prozradil Slezáček, který bude v muzikálu hrát hajného Josefa Kalinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám