Hlavní obsah
Článek

Během startu deváté řady StarDance se diváci mohli přesvědčit, že tato taneční soutěž není určena pouze pro dříve narozené, ale že pořad nepostrádá energii, vášeň a vtip. Zabaví tak i podstatně mladší publikum.

To, že na parketu bude jako ryba ve vodě mladičká zpěvačka Monika Bagárová (29), bylo jasné. Očekávalo se, že perfektní výkon předvede také Daniela Šinkorová (51), které je tanec vzhledem k její profesi blízký. Včera večer ale překvapily starší ročníky a vyšší váhové kategorie.

Obrovským překvapením je herečka Pavla Tomicová (61), která se svým partnerem Markem Dědíkem vletěla do improvizovaného tanečního sálu jako uragán. Během své cha-chy předala divákům neuvěřitelnou dávku energie a radosti. „Dostala jste mě na lopatky, chrochtám nadšením, fantastický výkon. Dojdete hodně daleko,“ věštil úspěch herečky v soutěži porotce Radek Balaš.

Pochvalné jsou i komentáře hereččina výkonu na sociální síti Facebook. „Sedím a zírám, obrovský příliv energie, upřímná, pohodová, vysmátá, na nic si nehraje, boží," napsala na profil StarDance divačka.

Neuvěřitelnou show předvedl také Richard „Geňa“ Genzer. (57) Není se čemu divit. Jako bývalý člen legendární taneční skupiny Uno a řady muzikálových company má pohyb prostě zarytý hluboko pod kůží. Porota ho přirovnala k odjištěnému granátu. Geňa, který v soutěži nahradil zraněného Václava Koptu, si okamžitě získal diváky a vysloužil si přezdívku taneční bůh. „Tento pár je nejlepší a Geňa opravdu pobavil, je to showman ale také výborný tanečník. Velice se těším na další díl. Bravo,” hodnotila taneční výkon fanynka.

Pavla Tomicová a Richard Genzer patří skutečně k miláčkům diváků. Mnozí by je chtěli dokonce vidět tančit spolu. „A teď si představte taneční dvojici Pavla Tomicová a Geňa,” napsala na Facebooku další divačka.

Reklama

Další články

Načítám