Hlavní obsah
Článek

A mají to za sebou! První díl devátého ročníku populární soutěže StarDance je za námi a deset tanečních párů, složených z předních českých celebrit a profesionálních tanečníků, si tak může oddechnout. Tedy alespoň do příští neděle. V prvním díle, kdy páry předvedly své schopnosti při cha-che a waltzu, se naštěstí nevylučovalo.

Nejmenší počet bodů od poroty si však vysloužili překvapivě Veronika Arichteva (37) a Michal Necpál, a to pouhých 16. Přestože na Veroničiny křivky byl při cha-che tak úžasný pohled, že si nikdo opravdu ani nemohl všimnout jakékoliv chybičky. Nejvíce bodů si naopak odnesli Daniela Šinkorová (51) s Michalem Padevětem. Vysloužili si krásných 26 bodů a Daniela se při tančení waltzu tak dojala, že ani nemohla mluvit.

Nutno však podotknout, že jim na paty s výsledky 23 bodů šlapali Richard Genzer (57) s Janou Zelenkovou a se stejným počtem David Svodoba s Veronikou Lálovou (32). Nemůžeme však rozhodně opomenout ani sympatickou Pavlu Tomicovou (61), která se při cha-che opravdu překonala a její mrštné pohyby dokonce dojaly modelku Simonu Krainovou (51), která seděla v hledišti, k slzám.

Bodové hodnocení stranou, výkony soutěžících v letošním ročníku byly tak skvělé a tak vyrovnané, že jsme opravdu zvědaví, jak se soutěž bude vyvíjet. Už teď si jen těžko dovedeme představit, že se v blízké budoucnosti budeme muset s některým párem rozloučit.

Reklama

Další články

Načítám