Hlavní obsah
Článek

Dnešní Výměna manželek se divákům zapíše do mysli nejen kvůli nepořádku, který nemohla Ivana při výměnném pobytu rozdýchat. Rodina z Ostravy nejenže neuklízí, ale taky nehledí na pravidla, což se jí vymstilo.

O tom, jak to v domácnosti Terezy a Marka vypadá, jste se už mohli přesvědčit na ukázce. Nepořádek však nebude hlavním tématem tohoto dílu. Účastníci Výměny manželek se totiž zavazují, že nebudou se svými protějšky komunikovat, což Tereza s Markem nedodrželi.

Když produkce před Markem vyrukovala s esemeskami, které mu Tereza psala, zachoval se dost nevhodně. Svou partnerku označil těmi nejsprostšími výrazy. „Jednou jsem si s ní psal a napsal jsem jí, ať vymaže esemesky, aby to nenašli. Je blbá, prozradí ještě mě. Mohla mít hezky peníze a koupit si, co chtěla, a má akorát velké ho*no,“ řekl Marek.

Kvůli tomuto podvodu bylo natáčení Výměny manželek předčasně ukončeno. „Druhá rodina dostala honorář v plné výši,“ uvedl pro Super.cz PR koordinátor pořadu Vojtěch Boháček. Ivana si peníze zasloužila už za to, že na návštěvě zanedbaný byt pořádně vygruntovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám