Hlavní obsah
Článek

Život si umí užívat plnými doušky. Vašek Noid Bárta (43) splnil sen sobě a své dcerce Terezce a naplánoval společný výlet do francouzského Disneylandu. „Těším se jako blázen. Byl to dárek pro oba, protože já mám narozeniny 27. října a Terezka 22. října. Navíc má týden předtím svátek,” tetelí se zpěvák.

Noidova dcera se velmi těší na své oblíbené Disney postavičky z pohádky Frozen - Ledové království. Sama umí zpaměti písně Elsy a Anny. Po tatínkovi holčička zdědila hudební sluch a velmi ráda zpívá a Vašek už pro ni pomalu skládá písně do šuplíku.

Zároveň ale zaujímá střízlivý postoj a do kumštu ji nebude tlačit. „Zhodnotím ji střízlivýma očima, nebo požádám nějakého kolegu. Když talent ke zpívání mít nebude, budu se snažit ji nasměrovat jinam. Ze svého okolí vidím, že to nejhorší je, když někdo talent nemá a nechce se této cesty vzdát. Toho bych ji chtěl ušetřit,” říká.

Zpěvák začíná v Karlíně pracovat na nové divadelní revue Antonína Procházky Jak se dělá muzikál. „Těším se na to opravdu moc. Budou se mnou hrát oblíbenci z Hudebního divadla Karlín, a jelikož spolu budeme hrát v komedii, je to dvojitá záruka toho, že se budeme pořád smát,” říká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám