Hlavní obsah
Článek

Svatba Trevora Engelsona (41) samozřejmě nebyla tak výjimečnou událostí jako veselka jeho bývalky Meghan (42), která se v květnu stala manželkou pince Harryho. Také on si druhým sňatkem polepšil.

Kvůli rozvodu americké herečky se spekulovalo o tom, že se královna Alžběta II. svatby Harryho nezúčastní. Panovnice si ale obřad, při němž její vnuk vstoupil do manželství, nenechala ujít. Meghan pro změnu řešila, kdo ji povede k oltáři. Znesvářeného otce nakonec zastoupil její tchán princ Charles.

Bývalý manžel samozřejmě mezi pozvanými hosty nebyl. Hollywoodský producent si teď užil vlastní svatbu. Dietoložku Tracey Kurland (32) požádal o ruku letos v červnu jen pár týdnů po velkém dni Meghan a Harryho. Ceremoniál se uskutečnil v kalifornské oblasti Hidden Hills a oproti veselce na hradě Windsor byl komorní.

Trevor a Tracey už jsou svoji.

Engelson se s Meghan Markle seznámil v roce 2004, ještě předtím, než ji proslavil seriál Kravaťáci. Svatbu měli v roce 2011 na Jamajce, ale o dva roky později došlo k rozvodu. Meghanin exmanžel se sice do urozených kruhů nedostal, ale Tracey rozhodně není žádná chudá nevěsta. Její otec byl vlivným manažerem v hypoteční společnosti Countrywide. Když ji v roce 2006 opustil, na prodeji akcií vydělal 200 miliónů amerických dolarů (4,5 miliardy českých korun). Tracey tak určitě dostala velmi slušné věno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám